Archiv článků

Bacardi RAZZ

Zahájili jsme spolupráci se společností zastupující mimo jiné i Bacardi. Tímto krokem se k Vám budou dostávat exkluzivní míchané nápoje. A začínáme s malinovým MOJITEM, které je připravováno z prvotřídního bílého rumu Bacardi RAZZ. Bacardi RAZZ Vám dále nabízíme čisté s ledem, nebo se Sprite.
Celý článek

Výstava fotografií

Od 6.6.2010 do 31.7.2010 si můžete prohlédnout fotografie pana Davida Řezáče z Kynšperka nad Oří. Výstava nazvaná kompozice ve fotografii, je první výstavou pana Řezáče v Kraslicích. Fotografie byly již dříve vystavovány v jiných galeriích, kde se těšili hojné náštěvě. Protože se jedná o poslední...
Celý článek

Venkovní zahrádka

Při pěkném počasí si můžete vychutnat kávu aj. na  venkovní zahrádce. Fotky najdete v naší fotogalerii.
Celý článek

WiFi Free

Dnešním dnem je u nás spuštěné připojení k internetu pomocí WiFi. Rychlost připojení až 4 MB. Při pěkném počasí je WiFi k dispozici i na venkovní zahrádce.
Celý článek

Becherovka Lemond

I u nás je možné získat svítící panák. Becherovka Lemond 2 panáky + 1 zdarma do svítícího panáku. (do vydání zásob, už máme posledních pár kousků)
Celý článek

Kolaudace a otevření

Kolaudace - 30.12.2009 jsme zkolaoudovali prostor kavárny. Získali jsme tím možnost otevřít naší kavárnu. 1. oficiální otevření je naplánované na 5.1.2010. Na všechny se velice těšíme.
Celý článek