Nová káva

V nově otevřené kavárně v Sokolově jsme pro Vás vybrali novou kávu a to Julius Meinl. Pan Julius Meinl I. pocházel z Kraslic, kde začala jeho dlouhá cesta s pražením a následným prodejem kávy. Julius Meinl začal budovat značku, která je symbolem té nejkvalitnější kávy a vídeňské kavárenské kultůry.

Námi připravovaná směs v prémiovém designu pro pravé kávové gurmány.  Je jednoduše výjimečná - Julius Meinl 1862 Premium.

 

Julius Meinl 1862 Premium je nejen unikátní směs složená z kávových zrn Arabica z těch nejlepších kávových plantáží světa. Je to i gastronomický koncept, který slouží k uspokojení těch nejvyšších požadavků. Je to inovativní kávový koncept od společnosti Julius Meinl. Je to také prvníí kávová směs v tzv. Aroma Fez zásobníku s RFID čipem. Je to směs v unikátním designu, který  určitě zaujme. Je to technologická revoluce umožňující výjimečný požitek z pití kávy věnovaný všem milovníkům kávy, kteří chtějí jen to nejlepší. 


Směs: S Julius Meinl 1862 Premium se podařilo zaplnit mezeru mezi tradicí a současným životním stylem. Směs, inspirovaná Julius Meinlem I., se skládá z vybraných Arabica zrn z oblasti Mogiana, prémiové kultivační oblasti v Brazíii a také z těch nejvyhlášenějších oblastí východní Afriky.  Tak vzniká směs unikátních a jedinečných aromat. Hořko-sladká vůně kakaa se doplňuje s vůní cedrového dřeva, vzniká tak buket složený ze sladkosti a těla brazilské Arabica kávy. Tmavé a postupné pražení dodává Julius Meinl 1862 Premium silnou chuť, plné tělo, jemné a přitom kořenito-ovocné aroma po celou dobu pití této kávy. 

 

Inovace: Kávoví experti vědí, že opatrné zacházení se zrnkami kávy a správná příprava jsou rozhodující pro max. využití potencionálu výjimečné směsi, jakou Julius Meinl 1862 Premium bezesporu je.  
Rozhodujícími hledisky jsou:   

  1. vzduchotěsné balení

  2. vysoce kvalitní mlýnek

  3. aktuální nastavení hrubosti mletí kávy pro danou potřebu

  4. optimální množství kávy

  5. samotná příprava.

Julius Meinl ve spolupráci s předním výrobcem kávových mlýnků Mahlkönig a rakouským designovým studiem KISKA, vytvořil syntézu inovativní technologie a výjimečného designu, který garantuje vysokou prvotřídní kvalitu kávy.

Tento systém garantuje optimální čerstvost, přesné dávkování a perfektní hrubost mletí.